fbpx

Česta pitanja

Svi naši satovi izrađeni su od pravog drveta koje dolazi iz Afrike. Za detalje oko vrsta drveta koje upotrebljavamo, vidite detalje kod svakog od satova iz ponude.

Naši satovi su gotovo u cjelosti izrađeni od prirodnog drveta tako da se preporuča izbjegavati kontakt s vodom. Međutim, kratko izlaganje kiši ili kapljicama vode prilikom pranja ruku neće utjecati na rad sata. Preporuča se dodatno zaštititi sat sredstvima za zaštitu drveta. Ne možemo odgovarati za moguće kvarove ili oštećenja proizašle iz izlaganja sata vodom.

Svi naši satovi dolaze sa narukvicom koja je dovoljno velika da se lako prilagođava svakoj ruci. Uz svaki sat dolazi alat za prilagodbu narukvice te ju možete sami prilagoditi. Ukoliko ne želite ili iz bilo kojeg razloga ne možete sami prilagoditi narukvicu, svakako preporučujemo posjet najbližoj trgovini satovima ili nakitom gdje ovo možete odraditi u svega nekoliko minuta.

Svi Geppetto satovi iz Original kolekcije su u promjeru 45mm. Detalje o dimenzijama možete pronaći u našem shopu.

Za pokretanje naših satova koristimo provjeren i pouzdan švicarski mehanizam Ronda 763 kako bi savršeno radili dugi niz godina.

Svi naši satovi dizajnirani su na način da atraktivno izgledaju na muškoj i na ženskoj ruci. Ako želite vidjeti kako dobro naši modeli satova izgledaju na muškoj ili ženskoj ruci, posjetite naš Instagram profil i uvjerite se.

Staklo je jedan od glavnih elemenata svakog sata. Upotrebljavamo safirno staklo na svim našim satovima jer na taj način maksimalno štitimo sat od ogrebotina. Sigurni smo da je to jedini ispravan način da Vaš sat bude poput novog i nakon višegodišnjeg korištenja.

Cilj nam je da Geppetto sat koji ste odabrali bude sa vama što je prije moguće. Iz tog razloga ćemo pokriti sve troškove dostave i pobrinuti se da se sat dostavi na Vašu adresu kroz nekoliko dana. Drugim riječima, trošak dostave za Vas ne postoji.

Rok dostave sata na području Hrvatske iznosi 1-3 radna dana (za otoke moguće dan duže), dok je za ostale države rok 3-8 radnih dana, ovisno o državi u koju se vrši dostava. Nakon zaprimljene narudžbe i vidljivosti uplate, sat se predaje dostavljačkoj službi najkasnije kroz iduća 2 radna dana te se od tada računa rok dostave. Ukoliko proizvod uključuje dodatne usluge koje zahtijevaju dodatno vrijeme poput graviranja ili sličnog, rok isporuke se može produžiti za 3 do 5 radnih dana.

Ukoliko niste zadovoljni svojim Geppetto satom iz bilo kojeg razloga, možete ga slobodno vratiti unutar 14 dana od primitka istoga. Molimo da nas obavijestite o povratu putem emaila te da sat vratite neoštećen, u originalnom pakiranju, nakon čega ćemo vam vratiti uplaćeni novčani iznos. Prilikom povrata, kupac snosi trošak dostave. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite najaviti povrat, to možete učiniti na info@geppettowatches.com

Svi naši satovi su odlično zaštićeni u transportnoj kutiji tako da je vjerojatnost oštećenja minimalna. Međutim, ukoliko se iz bilo kojeg razloga dogodi da ste dobili oštećen sat, molimo kontaktirajte nas odmah na info@geppettowatches.com te ćemo se potruditi da riješimo nastalu situaciju.

Naravno. Svi naši satovi su pokriveni garancijom 24 mjeseci. Garancija obuhvaća tvorničke kvarove mehanizma, međutim ne pokriva vanjska oštećenja poput ogrebotina ili puknuća dijelova sata nastalih upotrebom. U slučaju da sat prestane raditi, kontaktirajte nas na info@geppettowatches.com, ali prije toga provjerite da li je potrebno samo zamijeniti bateriju.

Za narudžbe unutar Hrvatske nema carine, trošarine, niti dodatnih troškova. Što se tiče dostave u ostale zemlje Europe i svijeta, troškovi ovise o zemlji u koju se roba dostavlja te Geppetto nema nikakve veze sa tim. Molimo kontaktirajte carinu u svojoj zemlji ukoliko imate pitanja oko dodatnih troškova prilikom uvoza robe.

Moguće je platiti direktno uplatom na naš račun ili gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke (pouzećem) za isporuke unutar Hrvatske. Nije moguće plaćanje kreditnim karticama.